3 Pelajar Sekolah Dirempuh Selepas 2 Lelaki Ditembak Depan Sekolah

Siapa sangka kejadian sebegini boleh berlaku di Malaysia. Ohmedia maksudkan dengan kejadian tembakan yang berlaku di hadapan sebuah Sekolah Menengah Telok Datok tengah hari tadi sehingga merempuh tiga orang pelajar sekolah.

Dalam kejadian itu, dua lelaki cedera selepas terkena tembakan dan kenderaan yang dipandu mereka hilang kawalan dan merempuh pelajar sekolah.

Mangsa yang cedera terkena tembakan itu adalah seorang pengawal peribadi dan majikannya. Difahamkan, suspek mengekori kereta berkenaan seterusnya melepaskan tembakan dan siasatan awal mendapati kedua-dua mangsa terkena beberapa das tembakan di dada dan beberapa bahagian badan. – Kata Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Selangor, Datuk Fadzil Ahmat.

Semasa kejadian tembakan berlaku, mangsa yang ditembak cuba melarikan diri melalui hadapan sekolah, tetapi kenderaan mereka hilang kawalan dan merempuh tiga orang pelajar termasuk beberapa buah kenderaan lain.

Setakat ini, masih ini semua mangsa sedang dirawat dan mangsa tembakan juga telah dikejarkan ke Hospital Banting bagi rawatan kecemasan.


facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.