“Badan Habis Lebam”- Nur Sajat Teruk Dipukul

Sudah lama tidak mendengar perkhabaran terbaru mengenai usahawan selebriti terkenal, Nur Sajat Kamaruzzaman. Khabarnya Sajat kini sedang sibuk mengusahakan perniagaannya apatah lagi bakal membuka cawangan terbaru kedai emas miliknya.

Sajat Dipukul 

Namun begitu, disebalik menguruskan kerjayanya, timbul pula spekulasi yang mengatakan bahawa dia telah dipukul oleh teman lelakinya yang dikenali sebagai Coach Yin. Dakwaan tersebut muncul setelah dia memuat naik beberapa posting di laman Instagram nya yang mendakwa dia telah dipukul oleh seseorang.

Dalam posting bergambar tersebut kelihatan bahagian tangan pelantun Makhluk Penggoda ini mempunyai kesan lebam sebelum memadamnya tidak lama kemudian. Malah Sajat turut memberi gambaran seolah-olah kejadian tersebut bukanlah pertama kali terjadi.

Coach Yin Tuju Pada Siapa?

Menguatkan lagi spekulasi tersebut, Coach Yin dalam posting nya pula telah memuatnaik kenyataan yang meluahkan rasa kesalnya terhadap seseorang. Dalam kenyataanya itu,dia memberitahu individu tersebut ‘layak’ diperlakukan sedemikian kerana sikapnya yang sering kali memaki hamun orang lain.

Biarpun begitu, ada sesetengah netizen mendakwa ianya hanya sekadar lakonan semata-mata dan tidak kurang juga ada yang berasa simpati sehingga mahukan Sajat membuat laporan polis.

sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.