Bibir Tertusuk Besi! Anak Fad Bocey Selamat Jalani Pembedahan

Malam tadi, isteri kepada pelawak Fad Bocey, Syaheera Rahman telah berkongsi satu khabar yang mengejutkan yang mana salah seorang anak mereka, Zayyan cedera ringan selepas bibirnya tertusuk besi alat kawalan jauh permainan.

Tergigit Besi

Menurut Syaheera menerusi laman Instagram nya, bibir anaknya iaitu Favian Adrazin Zayyan yang juga pasangan kembar, mengalami kecederaan berkenaan dipercayai akibat tergigit besi tersebut. Sejurus selepas itu, anak selebriti ini dikejarkan ke hospital bagi membuang besi  dan mendapatkan rawatan lanjut.

IKLAN

Selamat Jalani Pembedahan 

Kongsi Syaheera lagi, besi tersebut berjaya dikeluaran dan anaknya selamat menjalani pembedahan sekitar 1.30 pagi tadi. Dalam pada itu, dia turut berkesempatan mengucapkan terima kasih buat mereka yang mendoakan keselamatan anak mereka.

“Alhamdulillah semuanya selamat dah .1:30 pagi semalam masuk OT.fully bius sebab dalam keadaan dia sakit memang susah untuk tarik keluar .doktor jahit balik gusi .macam-macam sementara anak nak besar ni .terima kasih yang tak henti2 tanya doakan anak mommy sorang ni “

Selain Zayyan dan pasangan kembarnya, Favian Adrazin Hayyan Fad dan Syaheera yang berkahwin pada 14 Mac 2015 juga dikurniakan seorang anak perempuan, Nur Aminah Mishall.

sumber

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.