Driver MyCar Halau Penumpang Keluar Dari Kereta?

Ewah, sis tak sangka dengan perangai salah seorang driver MyCar layan penumpang macam ni. Sepatutnya kena layan penumpang dengan baik, bukan layan macam nak tak nak. Dahlah rude!

Menerusi posting @CGigibesi di Twitter baru-baru ni, dia order kereta dekat aplikasi MyCar sebab Grab tak ada. Lepas tu, dapat pula driver yang kurang ajar sebab tambang murah sebanyak RM6.

Kenapa nak salahkan penumpang pula kalau dalam aplikasi tu dah tulis harga sebanyak tu? Sepatutnya bersyukur dapat rezeki yang halal. Boleh pula driver tu hantar balik penumpang dekat tempat dia pickup tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.