[GAMBAR] Janna Nick Belanja Gambar Yang Seksi & Mengiurkan

Hangat.com pasti ramai netizen mengetahui bahawa pelakon Janna Nick dikenali sebagai seorang yang ‘happy go lucky’ dan diminati bukan sahaja kerana bakat lakonannya tetapi penampilan beliau yang manis dan comel. Walaupun lebih selesa berambut pendek, Janna tetap membuatkan ramai lelaki diluar sana ‘cair’ dengan kecantikan beliau.

IKLAN

Nama Janna bukanlah nama baru dalam industri hiburan tanah air. Memulakan kerjaya dalam bidang lakonan, kini dikenali sebagai pengacara. Namun bukan mudah dan memang lumrah hidup bergelar selebriti, setiap tindak tanduk dan penampilan sering menjadi perhatian ramai.

Terbaharu, Janna menerima pelbagai komen ‘nakal’ dan kecaman gara-gara memuatnaik foto dalam posisi yang agak mengiurkan dan kurang manis untuk tatapan umum.

Bagaimanapun, ada segelintir peminat meminta Janna agar memadam gambar tersebut kerana bimbang ianya boleh mengundang fitnah. Malah ramai yang memberikan nasihat kepada Janna untuk tampil lebih sopan lebih berhati-hati dalam soal pemakaian jika ingin kekal lama dalam industri seni.

Hangat.com menasihati Janna agar lebih berhati-hati selepas ini apabila ingin memuatnaik gambar di media sosial agar tidak timbul sebarang kontroversi. PEACE!


sumber

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.