Kalau ‘abang nak’ juga, pergi masuk bilik Fatin buat apa yang abang nak saya PENAT la malam ni.!!

Kalau 'abang nak' juga, pergi masuk bilik Fatin buat apa yang abang nak saya PENAT la malam ni.!!
Kalau ‘abang nak’ juga, pergi masuk bilik Fatin buat apa yang abang nak saya PENAT la malam ni.!!

Kalau ‘abang nak’ juga, pergi masuk bilik Fatin buat apa yang abang nak saya PENAT la malam ni.!!  | Seorang ibu menghantar anak perempuannya yang berusia 17 tahun untuk satu pembedahan pemulihan seleaput dara sebelum mengatur suaminya untuk memperkosa gadis itu.

Dia juga dipercayai meminta gadis itu untuk melakukan aksi telanjang untuk lelaki berumur 37 tahun itu yang juga merupakan suaminya sendiri.

Remaja ini mengatakan perkara ini dalam perbicaraan mahkamah selepas dakwaan perkosaan diajukan terhadap bapa tirinya sendiri.

Menurut remaja itu, kedua ibu bapanya bercerai ketika dia berusia tujuh tahun dan setelah itu ibunya berkahwin dengan suspek yang merupakan bapa tirinya.

Katanya, ketika dia erumur 16 tahun, ibunya yang berusia 39 tahun memujuknya untuk melakukan hubungan seks dengan ayah tirinya itu.

“Ibu ingin memenui keinginan bapa tiri saya yang ingin “tidur” dengan gadis yang masih dara. Jadi ibu meminta saya untuk berhubungan seks dengan bapa tiri saya tetapi pada saat itu saya sudah tidak mempunyai dara”, katanya.

Ketika ibunya tahu akan hal tersebut, ibunya memaksa dia untuk mendapatkan selaput dara ‘buatan’ dan mengancam akan memotong jari-jarinya jika ia menolak.

Gadis itu akhirnya bersetuju untuk menjalani pembedahan pada bulan Ogos lalu.

Setelah itu, ibunya merancang percutian keluarga dengan tujuan untuk mengatur rancangan supaya suaminya dapat berhubungan seks dengan gadis itu.

Lelaki itu bagaimanapun tidak dapat menunggu dan memperkosa gadis itu di rumah mereka.

Remaja itu mengatakan kepada mahkama bahwa dia telah megadu dirinya dirogol ayah tiri kepada ibunya, namun ibunya tidak melakukan apa pun untuk membantunya.

kejadian seperti ini di sifatkan haruan makan anak bukanlah isu yang baru baca seterusnya tentang isu haruan makan anak ini
Bapa Durjana Rogol Anak Sebab Dendamkan Isteri…

SEORANG kerani durjana berusia 32 tahun merogol anak kandungnya yang berusia sembilan tahun kerana ingin membalas dendam terhadap isterinya yang didakwa berlaku curang, lapor China Press.

Lelaki itu berkata, dia mula merogol anaknya sejak kanak-kanak perempuan itu berusia lima tahun dan melakukan serangan seksual lebih 10 kali dalam tempoh empat tahun.

Ibu mangsa yang merupakan warga Indonesia pada Rabu menemukan cecair berwarna putih pada bahagian sulit kanak-kanak tersebut dan bertindak menghantar mangsa ke klinik sebelum membuat laporan polis.

Bapa mangsa ditahan kira-kira enam jam selepas laporan tersebut dibuat.

Suspek mengangku dia mengadakan hubungan seks dengan anaknya dan kali terakhir dia melakukan perkara terkutuk itu adalah di rumah mereka di Bandar Sultan Suleiman, Pelabuhan Klang sekitar dua minggu lalu.

Difahamkan, suspek memberitahu polis bahawa dia telah mengahwini isterinya 10 tahun lalu dan mereka mempunyai dua orang cahaya mata.

Suspek mendakwa, dia mengetahui tentang isterinya yang mempunyai hubungan dengan lelaki lain beberapa tahun lalu dan dan mahu membalas dendam dengan mencabul dan merogol anak perempuan mereka.

Dilaporkan, jenayah tersebut dilakukan sama ada di bilik tidur atau ruang tamu rumah mereka.

 

Incoming search terms:

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.