MENYAYAT HATI! M4yat Wanita Warga Malaysia Di Temui Tanpa K3pala Dalam Hutan Di Britain Selepas 2 Minggu Di Lapor Hilang

MENYAYAT HATI! M4yat Wanita Warga Malaysia Di Temui Tanpa K3pala Dalam Hutan Di Britain Selepas 2 Minggu Di Lapor Hilang-Misteri kehil4ngan seorang wanita rakyat Malaysia yang menetap di Wembley, London akhirnya terjawab selepas mayat mngsa tanpa kepala ditemui di kawasan sebuah hutan.

Mayat tanpa kepala

Memetik laporan BBC, mngsa yang dikenali dengan nama Mee Kuen Chong atau lebih mesra dengan panggilan Deborah itu berasal dari Malaysia dan mula menetap di London pada tahun 2004. Menurut sumber, wanita ini sudah dilaporkan hilang dari kediamannya sejak 11 Jun yang lalu.

Dua minggu kemudian iaitu pada 27 Jun, m4yat mngsa ditemvi hutan berhampiran di bandar peranginan Salcombe yang terletak 350 kilometer (km) dari rumahnya. Lebih meng3rikan apabila m4yat mngsa yang berusia 67 tahun itu ditemui tanpa kepala.

Siasatan masih dijalankan

Menurut jurucakap polis daerah Devon dan Cornwall iaitu Detektif Ben Deer, pihak mereka akan menjejaki sejarah pergerakan Mee Kuen Chong bermula dari tarikh 10 Jun hingga 27 Jun. Bukan itu sahaja, mereka percaya si pel4ku telah membu4ng m4yat mngsa selama beberapa hari.

Kami sedang si4sat sama ada mngsa ada menetap di mana-mana motel atau rumah tumpangan di Salcombe kerana jarak perjalanan dari London ke bandar tersebut memakan masa lebih dari empat jam.

Difahamkan, pihak polis masih menjalankan siasatan lanjut berhubung kes kem4t1an Mee Kuen Chong.

Sumber: The Independent, New York Post, BBC , ohbulan

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.