Nelayan Menjumpai Kontena Terdampar Tepi Pantai,Terkejut Beruk Selepas Melihat Apa Yang Ada Di Dalamnya!

Nelayan Menjumpai Kontena Terdampar Tepi Pantai,Terkejut Beruk Selepas Melihat Apa Yang Ada Di Dalamnya!-Kisah ini bermula apabila penduduk sebuah perkampungan nelayan tepi pantai di Mexico telah menemui sebuah k0ntena yang tiba tiba terdampar di tepi pantai kampung mereka.

Ada kemungkinan k0ntena tersebut terjatuh dari kapal laut yang membawa muatan barangan untuk dieksport dari sebuah negara ke negara yang lain.

Pada mulanya penduduk curiga dengan kandungan di dalam k0ntena tersebut.Namun oleh kerana ramai yang tertanya-tanya maka mereka nekad membuka k0ntena tersebut.

Walaupun k0ntena itu sudah kelihatan agak usang dan lama, namun setelah dibuka seluruh penduduk terlopong melihat isinya yang mereka tak sangka. Malah semua orang berebut rebut untuk mengambil barangan tersebut.

Ada yang membawa kenderaan masing masing untuk mengangkut barangan tersebut.

VIDEO KONTENA TERAMPAR TEPI PANTAI

Ternyata isi k0ntena tersebut adalah ribuan pasang kasut yang mahal harganya. Bukannya mudah untuk mereka memiliki kasut-kasut semahal itu.

Kebanyakkan penduduk berebut kasut-kasut itu unutk dijual semula dengan harga yang jauh lebih murah untuk meraih pendapatan lumayan.

Pun begitu ada banyak juga yang berkunjung ke sana untuk mencari kasut untuk dipakai sendiri. Ramai yang berkampung di situ untuk mencari saiz kasut yang ideal dengan mereka.

Beruntung sungguh nasib mereka kan.. rezeki memang tak dapat diduga!

sumber

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.