Nora Ariffin Teruk Dikecam Gara-Gara Video Anak Bercumbu Tular

Di media sosial, hangat memperkatakan mengenai sebuah video yang tular memperlihatkan aksi sepasang remaja bercumbu sebelum ianya dimuatnaik untuk paparan umum di sebuah aplikasi.

Anak Perempuan Nora Jadi Bualan Hangat

Lebih mengejutkan, remaja perempuan di dalam video merupakan salah seorang anak perempuan kepada penyanyi terkenal Nora Ariffin iaitu Putri Nor Dahlia.

Ekoran itu, gadis tersebut bukan sahaja teruk dikecam malah menerusi carian Murai.my mendapati pelantun Hanya Satu itu turut dikecam.

Biarpun turut menjadi kecaman, namun rata-rata mengharapkan agar mereka tidak terus menghentam Nora kerana isu ini hanya melibatkan anak perempuannya.

IKLAN

Ibu Mertua Nora Meninggal Dunia 

Dalam pada itu, Nora turut berkongsi satu khabar yang menyedihkan yang mana ibu mertuanya Nora Abdullah telah meninggal dunia pada pagi Rabu. Menerusi hantaran di laman Instagram, Nora memohon agar pengikutnya dapat mendoakan roh ibu kepada Allahyarham suaminya Johan Nawawi itu ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Untuk rekod, anak kedua Nora yang juga penyanyi Muhammad Syakir Alif Johan meninggal secara mengejut di kediaman mereka pada 14 Disember lalu manakala pada 24 Mac 2017 Nora telah kehilangan suami tercinta, Johan Nawawi.

IKLANsumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.