Tag Archives: dengan

Order banyak-banyak, kemudian ‘ghaib’! Rider bergegas hantar makanan terdiam tengok harga lebih RM100 – “Saya dipertemukan dengan orang yang memerlukan”

GARA-gara pelanggan tidak dapat dihubungi, seorang penghantar makanan berputih mata apabila pesanan tersebut terpaksa dibatalkan. Menerusi klip video menerusi aplikasi TikTok yang kini tular, pemuda berkenaan meluahkan kekecewaannya mengenai pesanan pelanggan berharga lebih RM100. Berhenti di tepi jalan di tengah panas terik, dia kemudian membuka kotak penghantarannya bagi menunjukkan pesanan pelanggan berkenaan yang begitu banyak. Berkongsi pengalaman itu kepada mStar, …

Read More »

Dua Lelaki Kantoi Nak Samun, Beri Alasan Tak Masuk Akal & Sempat Minta Maaf Dengan Tuan Rumah

Ramai individu yang terkesan akibat penularan wabak Covid19 disebabkan kurangnya peluang pekerjaan diluar sana. Mungkin kerana ingin mengambil jalan mudah, ada individu yang terpaksa mencuri. Baru-baru ini, viral di laman sosial yang menunjukkan dua orang lelaki yang menaiki motosikal kantoi ingin menyamun sebuah rumah gais. Tuan kepada rumah terbabit terkejut apabila seorang lelaki kelihatan sedang menunggu di pintu pagar rumahya …

Read More »

Dulu rasa nak lemaskan diri sebab wajah disamakan dengan beruk, kini pemuda ini dah ‘move on’ – “Saya masih bernilai, ada maruah” – Viral

MANUSIA diciptakan tidak sempurna, masing-masing ada kelebihan dan kekurangan tersendiri. Namun, sebarang kelemahan manusia termasuklah pada paras rupa tidak boleh dijadikan sebab untuk kita menghina orang lain. Begitulah yang dialami seorang remaja lelaki yang pernah dibuli sewaktu zaman sekolahnya, selama beberapa tahun. Berkongsi pengalaman kepada mStar, pemuda berkenaan, Mohd Nizam Ahmad Saufi berkata, dia menjadi mangsa buli semasa belajar di …

Read More »

Lelaki Sanggup Ingkar PKP, Rentas Negeri Untuk Puaskan Nafsu Dengan Kekasih

Tengah malam tadi, satu pasangan kekasih ni dicekup sedang berkhalwat di kawasan perumahan daerah Kulim. Semasa serbuan, lelaki yang berusia 36 tahun itu sedang menyorok di belakang pintu rumah teman wanitanya itu. Lelaki tersebut duduk di Pulau Pinang dan sanggup datang ke Kulim demi nak jumpa teman wanitanya dan melepaskan nafsu sekaligus melanggar Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang telah dikuatkuasakan. …

Read More »

Pemandu Grab nak luruh jantung penumpang mengilai waktu Maghrib, bagi salam pun tak jawab… rupa-rupanya ada ‘sejarah’ dengan cik ponti!

Pemandu Grab nak luruh jantung penumpang mengilai waktu Maghrib, bagi salam pun tak jawab… rupa-rupanya ada ‘sejarah’ dengan cik ponti! – Viral

PELBAGAI ragam dan gelagat penumpang yang menggunakan perkhidmatan e-hailing, Grab.   Seorang pemandu Grab berkongsi pengalamannya yang terkejut apabila membawa seorang penumpang yang secara tiba-tiba ketawa mengilai di dalam kereta yang dipandunya.   Menerusi klip video di aplikasi TikTok, pemuda berkenaan melakonkan semula suara penumpang wanita itu ketawa mengilai sehingga menimbulkan rasa seram.   ARTIKEL BERKAITAN: Seram! Dapat tambang daun …

Read More »