Tag Archives: MILO

Sedapnya Pisang Goreng Bila Ditabur Milo. Anak Tentu Makan Sampai Licin Menjilat Jari!

Siapa yang pernah mencuba keenakan rasa pisang goreng cheese mesti tahu bagaimana sedapnya menu nan satu ini. Kerangupan pisang goreng bersama topping keju, coklat dan gula menjadikan ianya enak dimakan panas. Atas sebab ini juga, menu pisang goreng berkeju ini pernah menjadi trend dijual di mana-mana sahaja oleh peniaga gerai makanan dek kerana sambutannya yang luar biasa. Selain pisang goreng …

Read More »

Peniaga Air Stadium Dikecam Teruk Oleh Netizen Kerana Bancuh Milo Pakai Air Paip

Tular di media sosial ketika seorang pengusaha Pertandingan final turnamen sepak bola SEA 2017 semakin terasa bahwa pertandingan antara Malaysia dan Thailand akan menjadi fokus turnamen. pendukung mereka Namun, kejadian ini telah menyebabkan banyak kedinginan dan mual setelah mengetahui proses sebenarnya. [1945999] ] Seorang pemuda terlihat menggunakan tong air dan mengisinya dengan air keran sebelum menggunakan air untuk menyeduh air …

Read More »

Minum Milo Yang Suami Buat. Terus Tertidur. Sedar Dah Ada Dalam Bilik Tanpa Pakaian. Rupa²nya…

Para suami jangan pentingkan diri dan nafsu Anda. Kesiankan istri Anda, beri mereka istirahat untuk memperbaiki internal mereka! Mari kita baca coretan sedih dari seorang istri ini, baru berpantang 20 hari, luka internal pun belum pulih dan masih ada darah nifas! tetapi diberi obat tidur dengan alasan sudah tidak tahan karena ingin bersama. Salam warga Info ibu Hamil..tq admin sebab …

Read More »

Hari Sarapan Terbesar Milo catat penyertaan 60000 orang

PUTRAJAYA : Lebih 60.000 peserta memeriahkan program Hari Sarapan Terbesar Milo 2017 sejak ia menjelajah ke tujuh tujuan dimulai Maret lalu. Acara yang berlangsung awal pagi tadi di Presint 4 di sini adalah penyelenggaraan terakhir program tersebut yang menyaksikan ribuan warga sekitar Putrajaya hadir menyertainya. Sebelum ini program Hari Sarapan Terbesar Milo 2017 telah menjelajah ke Penang, Kota Kinabalu, Kuching, …

Read More »

Cara Buat Air MILO Sedap Macam MILO Lori

Masa kecik kecik dulu mesti korang rasa excited kan bila dengar truk MILO nak datang sekolah! Bila dapat je berita tu sure budak-dudak dalam kelas tak berapa nak dapat bagi tumpuan sangat dah kat guru mengajar. Tunggu aje nak dengar pengumuman dari mikrofon kat sekolah. Minta siswa keluar dari kelas berbaris pergi ke truk milo yang datang. So sekarang ni …

Read More »