Tag Archives: seluar

Lelaki Indonesia Beli Seluar Dalam Terpakai DJ Terkenal Dengan Harga RM14,000

Pandemik Covid-19 yang melanda dunia pada awal tahun ini bukan sahaja mengorbankan banyak nyawa, malah ekonomi juga bergerak perlahan ekoran banyak perniagaan dan kedai terpaksa ditutup. Turut terkesan, seorang DJ yang dikenali sebagai Dinar Candy juga mengalami krisis kewangan apabila dia tidak mempunyai pendapatan selama 7 bulan ekoran Covid-19. Mungkin disebabkan kelab malam yang ditutup di Indonesia sepanjang perintah berkurung …

Read More »

“Sebab tu je sampai nak pukul bini ?” Tibai Isteri Guna Tong Air Dan Raket Hanya Sebab ‘Seluar Pendek’

Ikuti kami untuk berita viral setiap hari: Sekali lagi kes mabuk berlaku dalam kalangan masyarakat. Kejadian berlaku di Kalimantan, Indonesia melibatkan seorang suami yang sedang mabuk sanggup memukul isterinya hanya kerana perkara remeh. Orang kalau dah mabuk memang dah tak sedar apa kan.  Kejadian bermula apabila si suami yang hanya dikenali sebagai SH pulang ke rumahnya dalam keadaan mabuk lalu …

Read More »

Sampai Nampak Seluar Dalam? Tarian ‘Ganas’ Sherry Alhadad Undang Kecaman

Sudah menjadi kebiasaan menjadi seorang ‘public figure’ atau artis yang dikenali orang ramai, bila buat salah sikit sahaja kena kecam teruk oleh netizen-netizen di luar sana. Sama terjadi kepada pelakon, pelawak dan pengacara berbakat, Sherry Alhadad yang di kecam netizen kerana tarian ganasnya dalam sebuah program hiburan, Drop The Beat Extra. Kepada sesiapa yang belum menonton program ini yang disiarkan …

Read More »

Sibuk Urut Bapa, Tangan Pula Dimasukkan Ke Dalam Seluar Anak

Seorang tukang urut ditahan selepas mencabul seorang pelajar perempuan berusia 13 tahun. Menurut laporan Harian Metro, tukang urut lelaki yang berusia 50-an itu didakwa memasukkan tangannya ke dalam seluar mangsa ketika sedang mengurut bapa remaja itu. “Ketika sedang mengurut bapa mangsa, tukang urut terbabit memasukkan tangannya ke dalam seluar pelajar berkenaan. “Mangsa hanya mampu menangis dan tukang urut pula menunjukkan …

Read More »

Sherry Ibrahim Curi Perhatian Gara-Gara Getah Seluar Dalam Kelihatan!

Pelakon Sherry Ibrahim cukup dikenali sebagai seseorang yang begitu mementingkan soal penampilan. Malah penampilannyan yang kini berhijab turut mencuri perhatian dan kelihatan begitu manis sekali. Kelihatan Getah Seluar Dalam?  Biarpun begitu, perkongsian ‘OOTD’ terbaharunya di laman Instagram sekali lagi mencuri perhatian dan turut menerima kecaman daripada para netizen. Menerusi perkongsian itu, Sherry dilihat menggayakan blouse bersama jeans biru namun dalam …

Read More »