Video Dua Gadis Dikecam Netizen Kerana Mempersendakan Solat!

Ish, geram betul bila sis tengok dua perempuan tu! Rasa nak bagi penampar je. Mana taknya, kalau korang tengok video yang dimuatnaik oleh seorang pengguna, @issarieff di Twitter, dua perempuan tu boleh mempersendakan solat agama Islam gais.

Siap berjoget-joget sambil mengayakan orang tengah solat dan tak menutup aurat. Amboi, kau ingat kelakar sangat ke sampai boleh buat solat tu main-main? Sis harap diorang ni sedar atas perbuatannya dan semoga Allah memberi hidayah kepada diorang berdua.

Kalau ya pun korang nak buat main-main dengan agama, sis rasa tak patut kot sebab banyak lagi cara korang boleh buat benda bodoh tetapi janganlah dikaitkan dengan agama. Tak kiralah agama apa sekalipun sebab benda tu jadi sensitif di kalangan netizen.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.